Nieuws en acties

Nieuwe behandelingen vanaf 1/10/2018
Threading
Threading is een methode die ontstaan is in het midden oosten waarbij gebruik gemaakt wordt van een touw om ongewenste beharing te verwijderen. Bij threading wordt er een strak gespannen touw kruislinks op de huid geplaatst, waarbij deze horizontaal over het gezicht getrokken wordt en meerdere haartjes tesamen verwijdert. Deze methode is een goed alternatief wanneer je allergisch bent voor wax of epileren met het pincet als heel pijnlijk ervaart.

prijs: zelfde als epilaties gelaat

Pro Power Peel
Vanaf 1/11/2018 kan je bij Skinlounge terecht voor de Pro Power Peel, de meest krachtige en geavanceerde chemische peeling van Dermalogica tot nu toe en helemaal gepersonaliseerd op jouw huidconditie.
meer info vind je hier
Spa arrangement

Een nieuw arrangement waarbij je handen of voeten in de watten gelegd worden met een badje, scrub, crèmemasker en parafinnepakking. Terwijl de pakking inwerkt worden je hoofdhuid, nek en schouders gemasseerd waarna een verwarmend kussen je schouders en nek verder ontspant terwijl je handen of voeten gemasseerd worden. Pure ontspanning dus!

duur: 60′ – prijs: 60 euro

Ora Spange nagelbeugel

De Ora Spange is de nieuwste nagelbeugeltechniek om ingroeiende of ingegroeide nagels te corrigeren.

Deze beugel uit chirurgisch staal wordt op de nagelplaat geplaatst en geeft een lichte spanning op de nagel waardoor deze minder bol uitgroeit en de druk op de nagelwallen vermindert.

De beugel blijft tot 4 maanden zitten en kan daarna indien nodig vernieuwd worden.
(ps voor de dames: in de zomermaanden kan de beugel verwijderd worden waardoor de nagels gelakt kunnen worden.)

duur: 30′ – prijs: 40 euro