Massages

Ontspanningsmassage

Een heerlijk ontspannende massage met een aromatisch natuurlijk olie.

Hotstone massage

Een massage met warme lavastenen. Je lichaam wordt afwisselend met de lavastenen en manueel gemasseerd, de warmte ontspant de spieren en werkt diep door.

Hoofd, nek en schoudermassage

Door middel van effleurages, petrissages en drukpuntmassage worden de spieren van je hoofd, nek en schouders helemaal los gemasseerd.

Voetreflexologie

Voetreflexologie is een natuurlijke, unieke en efficiënte techniek waarbij de reflexzones op de voeten met de duim en de vingers worden bewerkt. het basisidee is dat het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voet: onze voeten zijn als het ware een spiegel van ons hele lichaam. Als voetreflexoloog gaan we ervan uit dat elk orgaan en elk lichaamsdeel door energiestromen/zenuwbanen met een bepaalde plaats op de voet is verbonden. Reflexzonemassage is een volkomen veilige ontspanningstherapie met als doel de lichaamsfuncties te normaliseren, verlichting van spanning en stress, verbetering van de doorbloeding en het opheffen van blokkades in het zenuwstelstel.

Lymfedrainage gelaat

Een zacht drainerende massage waarbij vocht en afvalstoffen worden afgevoerd. Ideaal bij vochtophoping rond de ogen, sinusitus of vermoeidheid. Voor en na een cosmetische ingreep bevordert lymfedrainage ook het herstel van de huid.

 

Wetenschappelijk bewezen effecten van massage

  • gespannen spieren komen tot rust
  • doorbloeding wordt gestimuleerd
  • gifstoffen worden uit het lichaam afgevoerd
  • hoofdpijn en spierpijn trekken weg
  • stresslevels dalen
  • geeft je nieuwe energie

Klik hier voor de prijzen.