Gelaatsverzorging Dermalogica

Dermalogica gelaatsverzorgingen zijn gericht op het bereiken van een gezonde huid die er zuiver, egaal en jong uitziet. De behandelingen zijn unisex en worden voorafgegaan door een uitgebreide huidanalyse.

Als je de eerste keer bij Skinlounge komt voor deze behandeling boek je best  een (gratis) facemapping in, eventueel in combinatie met een verzorging naar keuze.

Facemapping (huidanalyse en -advies)
Je eigen huid kennen is een eerste vereiste voor een gezonde huid. Facemapping is een unieke en uitgebreide huidanalyse waarbij het gelaat zone per zone wordt geanalyseerd. Er wordt nagegaan welk huidtype en huidconditie je hebt om zo een behandeling op maat van jouw huid te kunnen samenstellen. Nadien wordt er tijd voorzien om je uit te leggen hoe je je huid thuis best verzorgt.

Professionele verzorgingen
Elke behandeling wordt afgestemd op jouw huidtype en huidconditie.  Je hoeft enkel de tijdsduur te kiezen.

  • Clear Start glow (-18j):  een hydraterende en verfrissende behandeling voor de jeugd. Met reiniging, scrub, vapo, epilatie wenkbrauwen, hydraterend masker, hoofdhuidmassage en dagcrème.
  • Clear Start acné (-18j): een zuiverende behandeling voor de jeugd bij onzuiverheden en acné.  Met reiniging, scrub, vapo, ultrasone, extracties, epilatie wenkbrauwen (indien nodig), zuiverend masker en dagcrème.
  • Basic gelaatsverzorging: je huid wordt gereinigd met een aangepaste reiniger en diepreinigende peeling, onzuiverheden worden verwijderd, de wenkbrauwen en/of bovenlip worden geëpileerd en ten slotte krijg je een aangepast masker en dagverzorging. Tijdens het masker krijg je indien gewenst ook een massage van schouders, hals en décolleté.
  • Essential gelaatsverzorging: Een volledige gelaatsverzorging. Je huid wordt gereinigd met een aangepaste reiniger en diepreinigende peeling, onzuiverheden worden verwijderd, de wenkbrauwen en/of bovenlip worden geëpileerd, je krijgt een uitgebreide massage van décolleté, schouders, hals en gelaat en ten slotte krijg je een aangepast masker en dagverzorging. Tijdens het masker krijg je indien gewenst ook een massage van hoofdhuid, handen of voeten.
  • Anti-age gelaatsverzorging: Voor een strakke en stralende huid. Een essentiel gelaatsverzorging met extra ultrasound waarbij een serum of masker in de huid wordt ingesluist.  Radiofrequentie en een alginaatmasker worden ingezet om je huid mooi te verstrakken.
  • Subliem gelaatsverzorging: Voor een supergladde en strakke huid. Een anti-age verzorging met extra kristalpeeling voor een extra glad en strak resultaat. Opgelet: deze verzorging is niet geschikt voor gevoelige of acné huid

Extra’s bij de gelaatsverzorging

Indien gewenst kan je een extra behandeling inboeken tijdens de gelaatsverzorging:

  • oogverzorging: werkt verhelderend, opspannend en verkoelend. Je ogen worden gereinigd en zacht gepeeld. Daarna wordt er een alginaatmasker opgelegd om de ogen te verkoelen. Met de contour-it (supersonische trillingen) worden de ogen verder gelift en een aangepast oogcrème maakt de verzorging helemaal af.  Deze verzorging kan in combinatie met een gelaatsverzorging of alleenstaand worden geboekt.
  • décolleté en halsverzorging: werkt voedend, opspannend en egaliseert. Je decolleté wordt gereinigd en gepeeld. Daarna worden een alginaatmasker en de contour-it (supersonische trillingen) ingezet om de huid te verstrakken.  Een aangepaste crème maakt de verzorging helemaal af.
  • verven wimpers en/of wenkbrauwen: deze worden geverfd terwijl het masker inwerkt, voor een intense blik
  • mini manicure of mini pedicure: korte verzorging waarbij de nagels worden gevijld of geknipt

 

Klik hier voor de prijzen.