Crystal Clear Skincare

Crystal Clear Skincare biedt het ultieme in huidverjonging voor uw gelaat!

Het succes van het Crystal Clear huidverzorgingsconcept, na de start in 1995, is te danken aan het feit dat het een verzorgingslijn is voor een groot aantal verschillende huidproblemen, gaande van de lijntjes en rimpeltjes tot meer diepgaande huidproblemen zoals acne-littekens.

 

Ionic Sonic Cleanse Systeem

Crystal Clear Skincare presenteert het nieuwe Crystal Ionic Sonic Cleanse™ systeem. Crystal Ionic Sonic Cleanse™ tilt reinigen naar een hoger niveau en combineert ultrasoon reinigen met een negatieve ionlading voor een hele nieuwe manier om het gezicht en lichaam te reinigen, te scrubben en te hydrateren.

Crystal Ionic Sonic Cleanse™ Reinigt diep door zachte, sonische bewegingen. Het heeft een ultrazacht textuurborsteltje van silicone dat poriën ontstopt en vuil, olie en hardnekkige make-up van de huid veegt en tegelijkertijd de doorbloeding stimuleert. Ondertussen werkt de negatieve ionladig als een magneet en trekt positief geladen gifstoffen en vuil van het oppervlak. De huid is schoner, frisser en stralender dan ooit tevoren.Voor meer info klik hier.